fbpx

Blessure check

oefentherapie-van-vught-fysiotherapie

Wat is een blessure check?

De blessure check is een fysiotherapeutisch consult van 20 minuten waarin jij verteld wat je klacht is. De fysiotherapeut gaat dan door middel van het stellen van vragen en onderzoek een fysiotherapeutische diagnose geven. Dit kan zijn een advies waardoor de blessure af zal nemen. Denk hierbij aan rust nemen, even niet meer sporten of een bepaalde handeling niet meer doen. Mocht uit het onderzoek blijken dat de blessure toch ernstiger blijkt dan verwacht dan is er de mogelijkheid om een vervolg afspraak in te plannen.

 

Wat te verwachten van de blessure check?

– Een professionele kijk naar je blessure
– Een passend advies voor je blessure
– Beschikbaar in de avond en in het weekend
– De blessure check is geheel gratis
– De blessure check neemt ongeveer 20 min in beslag

 

Maak nu gebruik van deze unieke gratis aanbieding. Je bent maar 1 druk op de knop verwijderd van een blessurevrij leven.

Waarom een blessure check?

Je kent het wel, je loopt al weer veel te lang rond met pijn in je knie, schouder en of rug. Je dacht dat het vanzelf wel over zou gaan maar helaas is dat nu nog steeds niet het geval. Je bent hierin geen uitzondering want uit onze eigen ervaring zien wij in onze praktijk dat mensen helaas pas naar ons toe komen als ze in het dagelijks leven bepaalde dingen niet meer kunnen uitvoeren. Het is jammer dat ze het zo ver hebben laten komen want in de meeste gevallen lopen ze hier vaak al even mee, en in sommige gevallen ook zelfs al jaren.

 

Het menselijk lichaam kun je vergelijken met een auto. Een auto heeft naar mate hij ouder wordt meer onderhoud nodig (APK). Daarom zijn wij van mening dat je preventief naar een fysiotherapeut moet gaan. Preventie heeft als doel ziekten en aandoening te voorkomen of in een vroeg mogelijk stadium op te sporen. Je lichaam heeft dus ook een APK nodig net als een auto en zeker naar mate je ouder wordt. 

 

Dus stop daarom meteen met het misbruiken van je lichaam en geef het de juiste zorg en aandacht die het nodig heeft en het verdiend. Je hebt tenslotte maar een lichaam en wij vinden dat je daar zuinig op moet zijn.

 

Good health – Good life, van Vught Fysiotherapie

Wie zijn wij?

Van Vught Fysiotherapie Den Bosch is een moderne praktijk gericht op het functioneel trainen voor jong en oud. Ons doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe we samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht, middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden.

 

Het leukste van ons werk vinden we om samen met de patiënt naar een bepaald doel toe te werken en dat uiteindelijk ook te bereiken. Onze kracht als fysiotherapie praktijk is dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen, zo kunnen we samen aan het herstel werken. Wat de fysiotherapie daarin zo mooi maakt is dat we dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doen we met veel liefde, plezier en passie voor ons vak.

martijn-van-vught-fysiotherapie

Martijn van vught

Ik ben Martijn van Vught, 39 jaar en eigenaar/fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de hoge school van Amsterdam. De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het volgen van mijn studie op het CIOS Arnhem. Daar kwam ik in aanraking met anatomie en fysiologie, wat mijn erg interesseerde.


Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe ik samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht. Het mooie van fysiotherapie is dat je samen met je patiënt werkt om het doel te bereiken. Ik ben dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie voor mijn vak.


Ik heb ervaring opgedaan bij Vitesse Arnhem, FC Den Bosch, orthopedische revalidatie in een verzorgingshuis en praktijk ervaring bij een knie en schouderspecialist. Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, orthopedische revalidatie, Dry Needling en Medical taping.

Kaan Bilgi

Kaan Bilgi

Ik ben Kaan Bilgi, 25 jaar en kom uit Waalwijk. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie te Nieuwegein.


Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende praktijken, sportscholen en cursussen waaronder Dry Needling. Het is mooi om te zien hoe effectief deze behandeling is. Ik behandel patiënten met algemene rug-, nek en schouderklachten, knie- en enkelblessures vanuit het dermatoom niveau met behulp van verschillende trainingen en oefeningen.


Fitness en kickboksen doe ik sinds hele jonge leeftijd. Mijn interesses zijn dan ook sportfysiotherapie en revalidatie bij zowel jonge als oudere leeftijdsgroepen. Mijn handelswijze is patiënt gericht waarin persoonlijke aandacht centraal staat, daarbij ook vaak gezelligheid.


Ik spreek naast Nederlands ook Turks, hierdoor ben ik breed inzetbaar. Ik werk op vrijdag 09:00 tot 18:00.

Wat mensen over ons zeggen

Locatie

Veemarktweg 4
5223 AA 's-Hertogenbosch

Openingstijden

Maandag en woensdag 15:00 - 21:00
Dinsdag en donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

contact

0646888034
info@vanvughtfysiotherapie.nl

Volg ons op social media