Fysiotherapie Den bosch

Fysiotherapie Den bosch

Op zoek naar fysiotherapie in Den Bosch?

Woon je in Den Bosch of de omgeving, en heb je fysiotherapie nodig? Van Vught Fysiotherapie Den Bosch kan je helpen! Onze moderne praktijk richt zich op allerlei problematiek en op jong en oud. In onze behandeling staat efficiëntie en klantgerichtheid centraal. We begrijpen dat je zo snel mogelijk van jouw klachten af wilt, en we zullen je daar zo goed mogelijk bij ondersteunen met een persoonlijk plan van aanpak. Een deel van de behandeling doen we in onze praktijk, maar we geven je ook passend huiswerk mee in de vorm van trainingsschema’s en leefregels. Als de behandeling daarom vraagt zullen we eveneens met je naar buiten gaan. Tussentijds evalueren we, om te zien of we op de goede weg zijn en of jij tevreden bent met de aanpak en het resultaat. Zo kunnen we eventueel de behandeling bijstellen. Je voortgang wordt vastgelegd in ons systeem, zodat inzichtelijk is wat voor jou het beste werkt. Ook als je op zoek bent naar dry needling of revalidatie in Den Bosch kan onze fysiotherapiepraktijk je van dienst zijn.

De aanpak van Van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Samen met jou onderzoeken we de aard en mogelijke oorzaken van jouw klachten. We stellen in overleg met jou een doel op waar we naartoe gaan werken. Dit kan zijn dat je jouw sport weer kunt beoefenen zonder pijnklachten, of meer mobiliteit bij jouw dagelijkse bezigheden. Weer met gemak achter de (klein)kinderen kunnen aanrennen bijvoorbeeld, of comfortabel kunnen tuinieren. Centraal in onze aanpak staat dat we jouw kwaliteit van leven willen verbeteren. Omdat de invulling hiervan voor iedereen anders is, zal niet één behandelplan hetzelfde zijn. We hebben maatwerk dan ook hoog in ons vaandel staan. Onze fysiotherapeuten hebben ervaring met een verscheidenheid aan klachten, van kleine ongemakken tot ernstige blessures en revalidatietrajecten. Wat je klacht ook is, voor fysiotherapie in Den Bosch ben je bij ons aan het juiste adres.

Revalidatie bij Van Vught

Je kunt ook bij ons in de praktijk in Den Bosch terecht wanneer je een proces van revalidatie ingaat na een ongeluk of ingreep. Een deel van onze klanten wordt bijvoorbeeld naar ons doorverwezen door een orthopedisch chirurg. In ons behandelplan zullen we focussen op het terugkrijgen van je mobiliteit en stabiliteit, zodat je snel weer op de been bent. Daarbij is het belangrijk dat je pijnvrij kunt bewegen. Maar ook werken we aan je belastbaarheid en conditie. Alles is erop gericht dat je aan het einde van het traject bij ons tevreden en soepel de deur uit zult lopen.

Maak een afspraak

Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken, hier op onze website. In onze online agenda kun je direct zien wanneer wij tijd voor je hebben. Kies een datum en een tijdstip wanneer het jou het beste past. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@vanvughtfysiotherapie.nl. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar, op het nummer 06 46 88 80 34.