Over ons

Jouw gezondheid is onze roeping

In het hart van Den Bosch staat een team dat gelooft in een leven vol beweging en kwaliteit. Voor ons is fysiotherapie niet alleen een beroep, maar een roeping om het dagelijks leven van mensen te verbeteren. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel; we zien het als een route naar verminderd ziekteverzuim en een fit en vitaal leven. Het samenwerken met patiënten, het begeleiden van hun doel en het vieren van hun successen, dat is wat ons dag in, dag uit motiveert. Wanneer je de deuren van onze praktijk binnenstapt, stap je een omgeving binnen waar je je gekend en begrepen voelt. Door deze persoonlijke benadering en onze passie voor het verbeteren van levenskwaliteit, zetten we samen koers naar een gezonder en actiever Den Bosch.

Afspraak maken

Onze aanpak

Persoonlijke Zorg op Maat bij Van Vught Fysiotherapie

Bij Van Vught Fysiotherapie hanteren we een persoonlijke aanpak, waarbij we actief luisteren naar jouw specifieke klachten en behoeften. Onze behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, waardoor we evidence-based zorg leveren. We streven naar een actieve samenwerking tussen therapeut en patiënt, waarbij we niet alleen symptomen behandelen, maar ook preventieve zorg bevorderen om duurzame resultaten te bereiken. Onze aanpak is gericht op het verbeteren van jouw gezondheid en het herstellen van functionele mobiliteit. Hieronder vind je onze 3 stappen.

  1. Intake en Diagnose

    Een traject start altijd met een intake om jouw specifieke klachten centraal te krijgen. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een op maat gemaakt behandelplan dat nauw aansluit bij jouw behoeften en doelen.

  2. Evidence-Based Behandelplan

    Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en geavanceerde behandelmethoden. We streven naar efficiënt en effectief herstel door constant op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen in de fysiotherapie.

  3. Actieve Samenwerking en Preventieve zorg

    Wij geloven in samenwerking. Samen stellen we realistische doelen en werken we aan een behandelplan dat niet alleen symptomen vermindert, maar ook preventieve zorg bevordert. Door jou actief te betrekken in het herstelproces streven we naar blijvende resultaten en geven we jou de tools voor eigen regie over jouw gezondheid.

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

Waarom kiezen mensen voor van Vught Fysiotherapie

Van Vught Fysiotherapie in Den Bosch is een gespecialiseerde praktijk die zich richt op mensen van alle leeftijden. De praktijk biedt snelle en effectieve herstelmogelijkheden en benadrukt persoonlijke zorg en expertise. Met innovatieve wetenschappelijke behandelingen in een (sport) omgeving die zich richt op functionele training, wordt hoogwaardige zorg in lijn met moderne normen geboden. De aandacht voor mensen en de belofte van een unieke aanpak maakt ons een aantrekkelijke keuze voor diegenen die herstel en levenskwaliteit zoeken.

Afspraak maken
crossmenu