Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Van Vught Fysiotherapie Den Bosch is een moderne praktijk gericht op het functioneel trainen voor jong en oud. Ons doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe we samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht, middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden.

Het leukste van ons werk vinden we om samen met de patiënt naar een bepaald doel toe te werken en dat uiteindelijk ook te bereiken. Onze kracht als fysiotherapie praktijk is dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen, zo kunnen we samen aan het herstel werken. Wat de fysiotherapie daarin zo mooi maakt is dat we dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doen we met veel liefde, plezier en passie voor ons vak.

De praktijk is gevestigd binnen Trainstation 073, hierdoor kunnen de patiënten die zijn uitbehandeld direct doorstromen om hun belastbaarheid te verhogen. De patiënt krijgt hier uiteraard professionele begeleiding in. Naast het trainen is er ook een (sport) diëtist. Zo kunnen patiënten een voedingsschema op maat krijgen van de kracht formule. Met deze 3 disciplines onder een dak zorgen wij voor een gezonde levensstijl binnen Den Bosch.

martijn-van-vught-fysiotherapie

Ik ben Martijn van Vught, 39 jaar en eigenaar/fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de hoge school van Amsterdam. De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het volgen van mijn studie op het CIOS Arnhem. Daar kwam ik in aanraking met anatomie en fysiologie, wat mijn erg interesseerde.

Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe ik samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht. Het mooie van fysiotherapie is dat je samen met je patiënt werkt om het doel te bereiken. Ik ben dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie voor mijn vak.

Ik heb ervaring opgedaan bij Vitesse Arnhem, FC Den Bosch, orthopedische revalidatie in een verzorgingshuis en praktijk ervaring bij een knie en schouderspecialist. Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, orthopedische revalidatie, Dry Needling en Medical taping.

Voor eventuele vragen kun je me bereiken op: martijn@vanvughtfysiotherapie.nl

Kaan Bilgi

Ik ben Kaan Bilgi, 25 jaar en kom uit Waalwijk. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie te Nieuwegein.

Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende praktijken, sportscholen en cursussen waaronder Dry Needling. Het is mooi om te zien hoe effectief deze behandeling is. Ik behandel patiënten met algemene rug-, nek en schouderklachten, knie- en enkelblessures vanuit het dermatoom niveau met behulp van verschillende trainingen en oefeningen.

Fitness en kickboksen doe ik sinds hele jonge leeftijd. Mijn interesses zijn dan ook sportfysiotherapie en revalidatie bij zowel jonge als oudere leeftijdsgroepen. Mijn handelswijze is patiënt gericht waarin persoonlijke aandacht centraal staat, daarbij ook vaak gezelligheid.

Ik spreek naast Nederlands ook Turks, hierdoor ben ik breed inzetbaar. Ik werk op dinsdag van 15:00 tot 21:00.

Voor eventuele vragen kun je me bereiken op: kaan@vanvughtfysiotherapie.nl