Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Van Vught Fysiotherapie Den Bosch is een moderne praktijk gericht op het functioneel trainen voor jong en oud. Ons doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe we samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht, middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden.

Het leukste van ons werk vinden we om samen met de patiënt naar een bepaald doel toe te werken en dat uiteindelijk ook te bereiken. Onze kracht als fysiotherapie praktijk is dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen, zo kunnen we samen aan het herstel werken. Wat de fysiotherapie daarin zo mooi maakt is dat we dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doen we met veel liefde, plezier en passie voor ons vak.

De praktijk is gevestigd binnen Trainstation 073, hierdoor kunnen de patiënten die zijn uitbehandeld direct doorstromen om hun belastbaarheid te verhogen. De patiënt krijgt hier uiteraard professionele begeleiding in. Naast het trainen is er ook een (sport) diëtist. Zo kunnen patiënten een voedingsschema op maat krijgen van de kracht formule. Met deze 3 disciplines onder een dak zorgen wij voor een gezonde levensstijl binnen Den Bosch.

Ik ben Martijn van Vught eigenaar en fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de hoge school van Amsterdam.

 

De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het volgen van mijn studie op het CIOS Arnhem. Daar kwam ik in aanraking met anatomie en fysiologie, wat mijn erg interesseerde.

 

Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe ik samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht. Het mooie van fysiotherapie is dat je samen met je patiënt werkt om het doel te bereiken. Ik ben dagelijks bezig om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie voor mijn vak.

 

Ik heb ervaring opgedaan bij Vitesse Arnhem, FC Den Bosch, orthopedische revalidatie in een verzorgingshuis en praktijk ervaring bij een knie en schouderspecialist.

 

Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, orthopedische revalidatie, Dry Needling en Medical taping

Mijn naam is Frank Willekes geboren 1965 in Kloetinge (Zeeland).

 

Na mijn VWO, ben ik, als dienstplichtige, 14 maanden in het leger geweest.

 

Zoals veel jonge mensen wist ik niet wat voor opleiding ik moest kiezen, totdat een vriend van mij, die fysiotherapie studeerde, mij enthousiast maakte voor de studie fysiotherapie.

 

In 1988 ben ik begonnen in Breda aan de opleiding Fysiotherapie.

 

In 1992 ben ik afgestudeerd en begonnen aan een baan in de Klokkenberg, op de long-en hartafdeling.

 

Na veel omzwervingen en 10 jaar een eigen praktijk in Zundert, ben ik begonnen als docent fysiotherapie bij Fontys in Eindhoven.

 

In 2017 ben ik gestopt als docent en weer in een praktijk gaan werken.                          

 

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om beter in staat te zijn patiënten te helpen van hun klachten af te komen, waaronder osteopathie, manuele therapie, medische trainingstherapie en dry needling.