Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Van Vught Fysiotherapie Den Bosch is een moderne praktijk gericht op het functioneel trainen voor jong en oud. Ons doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe we samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht, middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden.

Het leukste van ons werk vinden we om samen met de patiënt naar een bepaald doel toe te werken en dat uiteindelijk ook te bereiken. Onze kracht als fysiotherapie praktijk is dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen, zo kunnen we samen aan het herstel werken. Wat de fysiotherapie daarin zo mooi maakt is dat we dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doen we met veel liefde, plezier en passie voor ons vak.

De praktijk is gevestigd binnen Trainstation 073, hierdoor kunnen de patiënten die zijn uitbehandeld direct doorstromen om hun belastbaarheid te verhogen. De patiënt krijgt hier uiteraard professionele begeleiding in. Naast het trainen is er ook een (sport) diëtist. Zo kunnen patiënten een voedingsschema op maat krijgen van de kracht formule. Met deze 3 disciplines onder een dak zorgen wij voor een gezonde levensstijl binnen Den Bosch.

martijn-van-vught-fysiotherapie

Ik ben Martijn van Vught, 39 jaar en eigenaar/fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de hoge school van Amsterdam. De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het volgen van mijn studie op het CIOS Arnhem. Daar kwam ik in aanraking met anatomie en fysiologie, wat mijn erg interesseerde. Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe ik samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht. Het mooie van fysiotherapie is dat je samen met je patiënt werkt om het doel te bereiken. Ik ben dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie voor mijn vak. Ik heb ervaring opgedaan bij Vitesse Arnhem, FC Den Bosch, orthopedische revalidatie in een verzorgingshuis en praktijk ervaring bij een knie en schouderspecialist. Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, orthopedische revalidatie, Dry Needling en Medical taping. Voor eventuele vragen kun je me bereiken op: martijn@vanvughtfysiotherapie.nl

Vanaf heden hebben wij een stagiaire binnen ons bedrijf. Hij zal aanwezig zijn op de dinsdag en donderdag en blijft tot eind januari en stelt zich hieronder even voor. 

In deze tijd stage lopen is erg lastig en roept misschien ook wel vragen bij jullie op. Björn is volledig gevaccineerd en zal nooit zonder toestemming van u aanwezig zijn. 

Hopelijk heeft u begrip voor de situatie en kan hij er een mooie stage met veel leermomenten van maken. Wij wensen hem veel succes de komende periode. 

Ik ben Björn Korsten, 18 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ik ben tweedejaars fysiotherapeut in opleiding bij Avans hogeschool in Breda. 

Mijn interesse voor dit vak is ontstaan omdat ik graag mensen help in het dagelijks leven. Ook ben ik heel erg geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam, en waarom niet beiden combineren in het dagelijks leven?

Ik heb al ervaring opgedaan bij twee verschillende zorginstellingen, waaronder een verpleeghuis en een gezondheidscentrum. Hier heb ik al bij veel verschillende takken in de fysiotherapie meegekeken.

Zelf ben ik altijd zeer sportief bezig in de sportschool en op het voetbalveld. Dat is ook een reden waarom ik sportfysiotherapie een van de leukere takken van het vak vind.

Ik help graag mensen mee in hun revalidatieproces om zo snel en goed mogelijk weer terug te komen op het oude niveau (en misschien zefs nog wel beter!).