Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Over van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Van Vught Fysiotherapie Den Bosch is een moderne praktijk gericht op het functioneel trainen voor jong en oud. Ons doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe we samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht, middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden.

Het leukste van ons werk vinden we om samen met de patiënt naar een bepaald doel toe te werken en dat uiteindelijk ook te bereiken. Onze kracht als fysiotherapie praktijk is dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen, zo kunnen we samen aan het herstel werken. Wat de fysiotherapie daarin zo mooi maakt is dat we dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doen we met veel liefde, plezier en passie voor ons vak.

De praktijk is gevestigd binnen Trainstation 073, hierdoor kunnen de patiënten die zijn uitbehandeld direct doorstromen om hun belastbaarheid te verhogen. De patiënt krijgt hier uiteraard professionele begeleiding in. Naast het trainen is er ook een (sport) diëtist. Zo kunnen patiënten een voedingsschema op maat krijgen van de kracht formule. Met deze 3 disciplines onder een dak zorgen wij voor een gezonde levensstijl binnen Den Bosch.

martijn-van-vught-fysiotherapie

Ik ben Martijn van Vught eigenaar en fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de hoge school van Amsterdam. De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het volgen van mijn studie op het CIOS Arnhem. Daar kwam ik in aanraking met anatomie en fysiologie, wat mijn erg interesseerde. Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe ik samen met jou en gaan we opzoek naar de oorzaak van je klacht. Het mooie van fysiotherapie is dat je samen met je patiënt werkt om het doel te bereiken. Ik ben dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie voor mijn vak. Ik heb ervaring opgedaan bij Vitesse Arnhem, FC Den Bosch, orthopedische revalidatie in een verzorgingshuis en praktijk ervaring bij een knie en schouderspecialist. Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, orthopedische revalidatie, Dry Needling en Medical taping. Voor eventuele vragen kun je me bereiken op: martijn@vanvughtfysiotherapie.nl

Hoi! Mijn naam is Nadia Smits en ik ben 25 jaar. Ik zit nu in mijn derde jaar als fysiotherapeut in opleiding op het Fontys. Ik zal kort omschrijven wie ik ben zodat jullie een beeld krijgen. Ik heb altijd de anatomie en psychologie van de mens interessant gevonden. Ik help mensen graag als er wat is en ik probeer altijd mijn best te doen om iedereen tevreden te houden. Naast dat vind ik creativiteit ook belangrijk. Daarom dans, schilder en teken ik graag. Ik sport ook graag en doe yoga, ballet en salsa.
Ik waardeer het heel erg om hier stage te mogen lopen waar ik zoveel mogelijk kan leren en de ruimte krijg om ook van mijn fouten te leren.

Hoi, ik ben Julia. Een tweede jaars fysiotherapie student aan de Avans Hogeschool in Breda. De reden dat ik voor deze praktijk heb gekozen om stage te lopen is. Dat Martijn gespecialiseerd is in sport gerelateerde klachten en de loopbaan aan ervaring die hij heeft opgedaan in de fysiotherapie wereld. De reden dat ik zelf voor de studie heb gekozen is, omdat ik van jongs af aan al geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam. En nadat ik zelf een blessure had opgelopen en naar de fysiotherapeut moest wist ik het zeker dit is wat ik later wil gaan doen! Buiten de studie sport ik graag en ben dan ook meerdere dagen op verschillende sporten te vinden. Ik ga stage lopen van september tot en met eind januari