Revalidatie Den bosch

Revalidatie Den bosch

Revalidatie bij Van Vught Fysiotherapie Den Bosch

Heb je een ongeluk gehad of een operatie, en wil je snel weer op de been zijn? Doe je revalidatie bij onze praktijk in Den Bosch. Met onze persoonsgebonden aanpak kun je erop vertrouwen dat je snel weer fit en pijnvrij bent.

Revalidatie: de behandeling in onze praktijk in Den Bosch

Revalidatie bij Van Vught Fysiotherapie Den Bosch bestaat uit verschillende elementen. Of je nu bent doorverwezen of direct bij ons komt, we beginnen met een persoonlijke intake. Hierin kijken we naar jouw doelen en omstandigheden, zodat we met een passend behandelplan kunnen starten. De revalidatie zal grotendeels plaatsvinden in onze praktijk in Den Bosch, waar we naast behandelruimtes ook een oefenzaal hebben. Ook zullen we wanneer gewenst de buitenlucht ingaan. Hiernaast geven we je opdrachten mee voor thuis, zoals een trainingsschema en leefregels. We maken daarbij gebruik van bewezen effectieve behandelprotocollen, maar stellen jou als persoon altijd centraal. We onderzoeken samen hoe we het beste jouw doelen kunnen bereiken. We maken daarbij gebruik van een digitaal patiëntvolgsysteem om jouw voortgang precies te kunnen monitoren. Ook evalueren we geregeld met jou of de behandeling nog naar wens gaat. Zo kunnen we de behandeling of jouw doelen tussentijds bijstellen als de omstandigheden daarnaar vragen of je doelen in de loop van de tijd veranderen.

De verschillende doelen van revalidatie

Voor we het behandeltraject ingaan, stellen we samen met jouw specifieke einddoelen en subdoelen op. Voor de meeste mensen die een revalidatietraject ingaan, is het doel hetzelfde: op z’n minst weer terug raken op het niveau van vóór de ingreep of het ongeluk. Weer pijnvrij kunnen bewegen is daarbij een eerste vanzelfsprekend doel. We zullen daarnaast werken aan jouw mobiliteit, stabiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen. Stapsgewijs verhogen we jouw belastbaarheid. Ons streven is jouw kwaliteit van leven naar een hoger niveau tillen. Voor de meeste mensen houdt dit in dat ze in hun dagelijks leven met gemak kunnen bewegen, zonder motorische belemmeringen of pijnklachten. Het kan ook zijn dat je graag je oude sport weer wilt oppakken, zelfs als dit de oorzaak van je klachten is gebleken. Omdat we begrijpen dat sport een belangrijk onderdeel is van iemands levensgeluk, zullen we er alles aan doen om je daarbij te helpen. Wat je trauma ook is, met revalidatie bij Van Vught in Den Bosch kun je rekenen op een professionele en betrokken behandeling. Onze behandelmethoden zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ook wanneer je reguliere fysiotherapie nodig hebt of een dry needling behandeling wilt, kun je bij onze praktijk in Den Bosch terecht. We helpen jou graag snel en effectief naar jouw einddoel.