Frank Willekes headshot

Martijn van Vught

Specialisme: Sportfysiotherapie, HVLA techniek, Dry Needling, Medical taping, Oefentherapie, Orthopedische revalidatie, Triggerpoint therapie

Mijn naam is Martijn van Vught, beoefenaar van (sport) fysiotherapie en trotse eigenaar bij Van Vught Fysiotherapie. Mijn academische reis begon aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik mijn diploma Fysiotherapie behaalde. De vonk voor mijn passie in dit vak sloeg over tijdens mijn studie aan het CIOS Arnhem. Hier raakte ik geboeid door anatomie en fysiologie.

Mijn primaire missie is het bieden van een snelle en effectieve behandeling aan mijn patiënten. We zoeken naar de oorzaak van elke klacht, door samen te werken en zorgvuldig te onderzoeken. Wat fysiotherapie voor mij zo bijzonder maakt, is de gezamenlijke aanpak om een persoonlijk doel te behalen. Het is mijn dagelijkse drijfveer om de levenskwaliteit van patiënten te verhogen, en dat doe ik met een diepgaande passie en toewijding voor mijn beroep.

Mijn professionele ervaring strekt zich uit van samenwerkingen met Vitesse Arnhem en FC Den Bosch, tot orthopedische revalidatie in verzorgingshuizen en specialistische ervaring met knie- en schouderaandoeningen. Ik heb me gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, orthopedische revalidatie, HVLA technieken, Dry Needling en Medical Taping.

crossmenu