Werken bij

Solliciteren

Werken bij van Vught Fysiotherapie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Werken bij Van Vught Fysiotherapie biedt een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch en gepassioneerd team dat zich inzet voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen. Werken bij Van Vught Fysiotherapie biedt niet alleen een stimulerende en uitdagende werkomgeving, maar ook de kans om je passie voor het vak te vervullen en een verschil te maken in het leven van anderen.

Solliciteren
 • Professionele groei en ontwikkeling

  Wij moedigen continue professionele groei en ontwikkeling aan. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met een divers scala aan patiënten en om te leren van ervaren collega's met verschillende specialisaties. Bovendien bieden we regelmatig bijscholing en trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

 • Innovatieve en evidence-based praktijk

  We streven naar kwalitatieve zorg en maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelmethoden. Bij ons werk je in een omgeving waar evidence-based practice centraal staat en waar je de kans krijgt om innovatieve technieken toe te passen om de beste resultaten voor onze patiënten te bereiken.

 • Inspirerende werkomgeving

  Onze praktijk is gevestigd in een moderne en inspirerende (sport) omgeving, waar een positieve en ondersteunende werkcultuur heerst. Je werkt samen met collega's die dezelfde passie delen voor het vak en die elkaar ondersteunen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

 • Impact maken

  Als fysiotherapeut bij ons heb je de mogelijkheid om een ​​positieve impact te maken op het leven van mensen. Door patiënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren, draag je bij aan een gezondere en gelukkigere samenleving.

Solliciteren bij van Vught Fysiotherapie

Neem de volgende carrière stap

Solliciteren bij van Vught Fysiotherapie is een simpele stap naar een nieuwe uitdaging. We zijn benieuwd naar wat jou uniek maakt. Stuur ons een e-mail met je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij perfect past bij ons team. We zoeken altijd naar getalenteerde individuen die onze toewijding aan excellente zorg delen. Neem de volgende stap in je carrière en neem contact met ons op. We kijken uit naar je bericht!

 • Algemeen, manueel of sport fysiotherapeut gezocht!!!

  Als fysiotherapeut bij van Vught Fysiotherapie ben jij een toegewijde professional die zich inzet voor het welzijn van onze patiënten. Jouw rol omvat het uitvoeren van grondige evaluaties, het opstellen van gepersonaliseerde behandelplannen en het bieden van ondersteuning en begeleiding gedurende het herstelproces. Jij gelooft in een holistische benadering waarbij je niet alleen de symptomen aanpakt, maar ook de onderliggende oorzaken van de klachten probeert te begrijpen en te behandelen. Jouw doel is om patiënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een betere kwaliteit van leven te ervaren.

  Solliciteren

Waarom kiezen mensen voor van Vught Fysiotherapie

Van Vught Fysiotherapie in Den Bosch is een gespecialiseerde praktijk die zich richt op mensen van alle leeftijden. De praktijk biedt snelle en effectieve herstelmogelijkheden en benadrukt persoonlijke zorg en expertise. Met innovatieve wetenschappelijke behandelingen in een (sport) omgeving die zich richt op functionele training, wordt hoogwaardige zorg in lijn met moderne normen geboden. De aandacht voor mensen en de belofte van een unieke aanpak maakt ons een aantrekkelijke keuze voor diegenen die herstel en levenskwaliteit zoeken.

Afspraak maken
crossmenu